lauantai 6. joulukuuta 2014

Tavara määrä senkuin kasvaa

Tänään vietin päivän messukeskuksessa koira2014 tapahtumassa. Rally-toko esityksen ja flyball-kisan seuraamisen lisäksi aika kului tuttujen kanssa jutellessa ja tietenkin shoppaillessa.
Lähtiessä messuille oli ostoslistalla vain kaksi asiaa, ruutunauha ja jonkinlaiset tötsät. Ne tuli ostettua, mutta myös muuta löytyi. 

 Muutamia leluja, Hyrrälle karvaeläimet palkkaukseen (pentupaketin mukana tuli sellainen pikkuinen, se on ihan lemppari mutta siinä sattuu sormiin, joskus löytyi tuollainen pidempikin mutta se hävisi), vinkuva ja kahiseva pöllö, sekä uusi röhkivä possu. Nämä oli ota tarjouksessa 4kpl/10e.
 Ostoslistalta löytyvä ruutunauha 10e, ja tötsiä 4kpl (1kpl/1,50e). Lähdin ostamaan painavempia tötteröitä, mutta päädyin kuitenkin noihin. Katsotaan jos sitten kesäksi ulkoreeneihin ostaisi painavemmat.
Lisää leluja: "Verkkopallo" 5e, ja kolme lelua jotka voi täyttää vaikka ruualla yhteensä 2,50e. Täyttölelut oli tarjouksessa 6kpl/5e koreissa, ostettiin kaverin kanssa puoliksi jolloin molemmat saivat valita kolme.
 Meillä kuluu kakkapusseja melko paljon, kuljetaan sen verran teiden varsio pitkin joten nämä kun tuli vastaan piti ostaa. Kaupanpääliseksi sai pussipidikkeen, Olisikohan näiden hinta ollut 2kpl/2e?
Meiltä löytyisi jo tarpeeksi hihnoja, mutta nämä oli niin halvat 6e/kpl. Lisäksi olen kironnut meidän käytössä olevia hihnoja koska niissä ei ole tuota rinkulaa, jolla koirat saa tarvittaessa vaikka tolppaan helpommin kiinni. Ilman että hihnaa täytyy solmia. Muutenkin nämä ovat ihanan pehmoisia. Tietenkin molempien omissa väreissä.
Ainahan tälläisitä tapahtumista pitää ostaa jotakin hyvää koirille. Tällä kertaa muutaman näytepakkauksen lisäksi kotiin päätyi ydinluupalaset 1,50e/paketti ja kaksi luuta kana täytteellä 1e/kpl. Kuvasta uupuu vielä ilmaiseksi saadut siansaparot, nämä kerkesivät mennä jo parempiin suihin.

Tälläiset ostokset tällä kertaa, nyt ei taas hetkeen tarvitse ostaa koirille leluja. . Pitäisi muutenkin tehdä inventaariota tavaroista ja tehdä listaa onko jotakin sellaista mitä tarvitsisimme, ainakin Delialle vetovaljaat ovat jo kauemmin olleet ostoslistalla. Mahdollisesti myös Hyrrälle.

2 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja oot löytänyt! Yritin bongailla noita verkkopalloja, mutta en missään nähnyt, näköjään olisi kuitenkin ollut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) joo oli niitä paljonkin, mutt tuo oli joku yksinäinen alennusversio kun ostin vaan testiksi innostuuko kakara siitä :D

      Poista