maanantai 8. joulukuuta 2014

Kuva haaste

Alla olevaan kuvahaasteeseen olen törmännyt useassa blogissa ja nyt ajankuluksi päätin sen tehdä vaikka kukaan ei meitä haastanutkaan siihen. En osannut valita moneenkaan kohtaan vain yhtä tai kahta kuvaa ja halusin muutenkin ottaa huomioon mahdollisimman monessa kuvassa muistot ja etenkin kaikki koirat. Tälläisen kokooman sain aikaan sitten lopulta. Osa kuvista on vanhoja, moni otettu suoraan facebookista koska ei koneelta löytynyt enään ja osa on kännykkälaatuisia mutta se fiilis kuvasta mikä itselle välittyy on se tärkein. 


Ohjeet: kuvahaasteen ideana on laittaa 1-2 kuvaa ennalta määrättyihin kategorioihin. Sen jälkeen kirjoitat pienen perustelun/kuvatekstin miksi valitsi juuri sen kuvan. Leminkin täytyy esiintyä kuvassa tavalla tai toisella. Tarkoituksena ei ole ottaa uutta kuvaa, vaan kaivaa juurikin niitä vanhoja. Voit osallistua kaikkilla lemmikeilläsi, jos niin haluat. 

Kategoriat: paras yhteiskuva, reenaamassa, kisaamassa, paras kesäkuva, paras talvikuva, tunnelmallisin kuva, hassuin ilme, lomalla, töissä, tihutöissä ja toinen identiteetti Paras yhteiskuva
 Kuvat ei kuvina ole niitä parhaita, mutta näiden kuvien otto hetket ovat sellaisia mitkä tuovat kauniita muistoja. Ensimmäinen on aikaa kun Fifi vielä asusteli luonani kuopiossa ja toinen on päivä Hyrrän tulon jälkeen.

ReenaamassaMeillä on melko vähän reenikuvia, mutta tässä muutama. Edustettuina toko/tottis, rally-toko ja agility.

Kisaamassa
Ajattelin ensin ettei meillä löydy yhtään kuvaa kisoista, kun onhan niitä niinkin monet takana ku kahdet. Mutta tässä ensimmäinen virallinen kisamme koskaan. (c) Elli Pehkonen

Paras kesäkuvaTunnelma ratkaisi taas. Ensimmäinen kuva kesälomalta, maalta, kotikunnasta, paikasta missä oon kasvanut ja elänyt. Alempi kuva on vaan niin iloinen hetki, vihreä nurmikko, aurinkoinen ilma ja iloiset naamat.

Paras talvikuva
Hyrrästä ei oikein ole talvikuvia, koska viime talvena ei hirveästi tuota lunta näkynyt. Kaksi ensimmäistä kuvaa ihan sen takia, koska niistä välittyy lappalaisen rakkaus talveen. Alin kuva on jo vanha monen vuoden takaa, Veikkaisin kuvan olen vuodelta 2008, jolloin Fifi olisi kuvassa n. pari-kolme vuotias. Paljon muistoja, se eka oma koira!

Tunnelmallisin kuva
Näiden jokaisen kuvan tunnelma tuo miulle hyvän mielen, Delian kuva on kesältä 2012, päivästä jolloin en olisi voinut olla onnellisempi tuosta puupää-lapinkoirasta. Fifin kuva on vuoden 2010 joululta, ajalta ennen muita koiria. Pieni ja elämäniloinen se on edelleen. Hyrrän kuva on melko uusi, mutta jotenkin tästä kuvasta miulle välittyy meidän välillä oleva suhde. 

Hassuin ilme
No ne näyttää pääasiassa aina tuolta!

Lomalla
Mummon mansikkamaan kerääjä apurit ja ensimmäinen telttareissumme.

Töissä
Paimenkoirat työssään. Ylempi kuva Tomi Oinonen, alempi Jenny Söderlund.

Tihutöissä
Itse tihuhöistä miulta ei tähän hätään löytynyt yhtään kuvaa, olen ilmeisesti ajatellut että todistusaineisto on parempi tuhota. Mutta tätä kuvaa ennen Hyrrä oli tyhjentänyt korissa olevat tavarat pitkin kämppää ja kiipesi sitten itse koriin ja esitti niin viatonta. 

Toinen identiteetti
Lentävä pystykorva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti