perjantai 19. joulukuuta 2014

Hyrrä 1v, sekä luustokuvat

Viimeiset pari viikkoa olivat melko rankkoja koulun osalta, niin en jaksanut edes blogiin tulla kirjoittelemaan. Nyt ollaan tosin jo lomalla onnellisesti. Jaakon valmennukseen palaan myöhemmin (näin taisin sanoa viimeksikin, mutta nyt on jo video muokkauksessa..), mutta nyt muutama asia pikkuisesta-Hyrrästä.

12.12. Tuo pieni musta viitapiru tuli jo yhden vuoden. Syntymäpäivälahjaksi sai humalan Lauran luona hoidossa ollessaan. Pikkuinen pääsi luustokuviin. Tänään tulokset varmistuivat lonkkien ja kyynärien osalta A/A ja 0/0.  Selän virallista tulosta odotellessa. Polvet ja olat tutkittiin epävirallisesti ja niidenkin pitäisi olla kunnossa. Onneksi! Odotin kauhulla kuvia ja maalailin piruja seinille rikkoutuneesta harrastuskoirasta, mutta onneksi tulokset olivat positiiviset.

Nyt näin loman kunniaksi Hyrrä sai itselleen kennelyskän, juuri kun olisi ollut aikaa reenata ja nähdä tuttuja, mutta eihän tälle mitään voi. Viimeiset akatemian reenitkin jäivät nyt välistä ja keväälle en meille ryhmää ottanut. Ohjatut ovat hetkeksi ohi.
n. 8,5vko ja 10kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti