maanantai 1. joulukuuta 2014

Nyt on jo joulukuu, mihin meni marraskuu?

Ensimmäiseksi osallistukaa kaikki Pawsomness-blogin arvontaan, aikaa on vielä huomiseen asti! :)

Nyt on jo joulukuu, edellinen kuukausi on mennyt rauhallisissa merkeissä. Ohjatuissa reeneissä olemme käyneet molempien kanssa, mutta muuten olemme olleet todella laiskoja (tai no minä olen..).

Hakureeneissä olemme päässeet käymään pitkästä aikaa. Delian kanssa aletaan olemaan siinä vaiheessa että ilmaisu alkaa toimia maalimiehellä ja haukkuu kauemmin. Irtoaminen keskilinjalta menee hyvin ja nykyisin lähtee jo suoraan. Enään ei myöskään käydä maalimiehiä omavaltaisessa järjestyksessä. Hyrrän kanssa olemme tehneet nyt haamuja, jotta saataisiin lähtemään suoraan, ongelmana on ringin juokseminen. Suoraan kulkeminen ei ole muutenkaan koskaan ollut Hyrrän vahvimpia puolia. Maalimiehelle menee kuitenkin hyvin ja käyttää nenäänsä. Ei jäljestä jälkiä pitkin.

Agilityssa Hyrrän kanssa ollaan menty paljon eteenpäin. Vapaareenejä tässäkään ei monia nyt ole ollut, mutta ohjatuissa olemme käyneet joka perjantai.
Delian kanssa olemme tehneet vain yhden omatoimi agilityreenin, mutta enemmän olemme keskittyneet rally-tokoon. Viimeksi tänään kävimme ohjatuissa reeneissä, joissa harjoittelimme oikealla puolella seuraamista. Viimeaikoina Delialla on ollut ihan taivaallinen into tehdä töitä, into Delian mittakaavalla siis. 
Myös Hyrrä pääsi tekemään rallya pari viikkoa sitten, kun ohjatuissa oli niin vähän paikalla jotta pystyin tekemään molemmilla koirilla. Meno näytti hyvältä (Hyrrä oli tarpeeksi väsynyt tehtyään ensin omatoimi agireenin) ja keskittyminen säilyi. Melkein voisin sanoa jo nyt, että jos kaikki menee hyvin korkkaa Hyrrä alon viimeistään kotikisoissa maaliskuussa. Sitten olisi kaksi rally-toko koiraa tässä taloudessa.


Toko-reeneissä olemme käyneet vain Hyrrän kanssa. Paljon ollaan opittu ja menty eteenpäin. Olemme tehneet ylemmistä luokista ruutua ja merkkiä, näistä merkki on paljon paremmin Hyrrällä hallussa. Hyppyä, tosin matalana olemme tehneet osissa ja muutama kokonainenkin toisto. Hämmästelin tätä viime reeneissä, koska olemme tehneet kuitenkin hyppyä vain ohjatuissa kesällä ja nyt syksyllä joitakin kertoja, mutta kun on nopea oppimaan niin on nopea oppimaan.

Keväälle en ole hakemassa ryhmäpaikkoja kuin rally-tokoon kouluttaja edun takia ja tottis-reeni vuoro meille on varattu keväälle. Lisäksi toki hakureenit jatkuvat, mutta muuten ei ole ohjattuja. Syynä tähän on keväälle ajoittuva reissu ja leirit yms. jotka verottavat rahatilannetta aika lailla. Eiköhän kuitenkin löydy reeniseuraa omatoimireeneihinkin ja kesällä sitten taas. Ja onhan tämän syksyn reenejäkin jäljellä vielä tammikuun puoliväliin asti. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti