torstai 6. elokuuta 2015

Haastetta

Saimme haasteen Huurrekuonoilta, kiitos kovasti haasteesta! Kyseessä on Liebster Award-haaste. Itse en nyt haasta ketään, suurin osa kavereistamme on jo kyseisen haasteen saanut, mekin joskus aikaisemmin jo. 

1. Mitä kaikkea luvatonta koirasi on tuhonnut?
Kenkiä, kirjoja ja kenkiä voisi alkaa Delian lista. Kengät, etenkin korkokengät ovat aina olleet Delian mieleen. Kenkien ja kirjojen lisäksi D:n listalta löytyy: untuvapeitto, meikkejä, trimmauskoneen johto, sängyn kulma Hyrrän kanssa, rintsikoita (etsii mm. pyykkikorista), vaatteiden taskuja, treenirepun, treeniliivin nyt ainakin. Hyrrä sängyn lisäksi: tapettia seinästä, pari puhelimen laturia, pari pyykkikoria, tietokoneen laturin, korutelineen, huppareiden muoviset vetoketjut on suosikkeja ja etenkin kaikkea pientä meikeistä sukkiin.

2. Minkä merkkistä ruokaa koirasi syö?

Kuivanappulat vaihtelevat, ovat kuitenkin pääasiassa treeninameina. Lihoja tilaamme pääasiassa kennelrehulta tai käymme murren murkinasta, merkkejä en muista kaikkiin.

3. Mitä koirasi inhoaa kaikkein eniten?

Delia: Kynsienleikkaamista
Hyrrä: Toisten koirien pyörimistä miun sylissä, odottamista ja märkää nurmikkoa aamulla kun pitäisi mennä pissalle nyt ainakin. Eniten on niin vaikeaa Hyrrän kohdalla.

4. Mitä harrastat koirasi kanssa? Onko teillä tavotteita mitä haluaisitte saavuttaa?

Agility, rally-toko, toko, tottis ja haku. Agilityssa on Hyrrän kanssa tavoitteita, muut lajit ja Delia menee sen mukaan mikä tuntuu kivalta molempien mielestä, ilman paineita.

5. Koiraasi eniten motivoiva asia?

Delialla varmaankin vinkupallo, Hyrrää motivoi kaikki! Ehkä eniten kuitenkin ruoka, esim. lihapullat, jotka on meillä treeneissä harvinaista herkkua.

6. Reagoiko koirasi telkkarista/koneelta tuleviin haukkuihin? Jos niin miten?

Delia joskus, Hyrrä harvemmin, jos jotenkin niin seurailemalla näyttöä. Ulvomiseen Hyrrä saattaa vastata.

7. Minkälainen on koirasi turkin hoito?

Karvanlähtöaikana harjaillaan, muute selvitellään vain korvatakkuja.

8. Annatko joitakin ylimääräisiä lisiä koirasi ruuan sekaan? Jos niin mitä?

Vitamiinejä ja lohiöljyä + raejuusto/rahka/piimä/kananmuna yms. vaihtelevasti

9. Mitä kaikkea koirasi pelkää vai onko täysin peloton kaikelle?

Pimeellä vastaantulevat epäilyttävät ihmiset saa molemmat herkemmiksi. Delia pelkää paukkuja/raketteja, tuulessa heiluvia muovipusseja ja monia muita asioita. Hyrrä ennemminkin saattaa reagoida, mutta ei jää pelko päälle toisin kuin Delialle.

10. Onko koirassasi näkynyt agressiivisuuden merkkejä muihin koiriin tai ihmisiin?

Delia saattaa hyökätä jos kokee itsensä uhatuksi. Hyrrä saattaa räyskäistä ruuasta, miun lähellä ollessaan (tätä tapahtui varsinkin nuorempana) toisille koirille siis. Mutta en näe näitä niinkään agressiivisuutena suoranaisesti.

11. Ottaisitko koiraa löytöeläinkodista tai koiratarhalta?

En. Haluan tietää koirani taustat ja haluan tietynlaisen koiran/ tiettyihin harrastuksiin. En vain halua ostaa sikaa säkissä.

2 kommenttia:

  1. Oikein kiva blogi, jäänpä seuraamaan (:

    VastaaPoista
  2. haastetta haasteen jälkeen:D

    http://meollaanvoittajia.blogspot.fi/2015/11/vastauksia-ja-haastamista.html

    VastaaPoista