Jenna

Kirjoituksen takana on reilu parikymppinen tyttö vantaalta, mutta enemmän silti pohjois-karjalaiseksi itseni tunnen. Veri vetää edellen itään. Ammatiltani liikuntaneuvoja ja lähihoitaja, mutta siltikään en vielä tiedä mitä haluan tehdä isona.

Asustelemme suhteellisen tilavassa rivitalo kaksiossa yhdessä avopuolisoni kanssa, joka on vahvasti kasvanut hyväksi koirien kanssa. Hän lähtee mukaamme harrastuksiin ja tapahtumiin.

Perheessäni on oikeastaan aina ollut koiria, ensimmäinen sekarotuinen koiramme taisi tulla ollessani n. 5 vuotias, mutta erinäisistä syistä koirasta luovuttiin sen ollessa parivuotias. Suomenajokoira Emma nimeltään muutti isäpuoleni metsästyskaveriksi joskus vuonna 2000, ollessaan yksivuotias. Emma ilahdutti meitä seitsemän vuoden ajan. 2005 sain sitten oman koiran, villakoira Fifin (koomista kyllä, en tiedä yhtään mistä nimi on silloin päähäni tullut :D mutta yhtään sellainen Fifimäinen toi ei oo kyllä koskaan ollut..) Ffi on kuitenkin ollut koko perheen koira ja vanhemmat ons iitä huolta pitäneet opiskellessani muualla.
Opiskelun jälkeen muuttaessa omilleni oli oman koiran aika joka kulkisi mukanani (Fifin pitäessä seuraa vanhemmille), näin ollen Dee tuli ilahduttamaan elämääni vuoden 2011 syksyllä ja Hyrrä keväällä 2014. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti