Delia


Rotu: Suomenlapinkoira
Nimi: Murustiinan Deliah
Kutsumanimi: Delia
Sukupuoli: Narttu
Syntymäaika: 17.8.2011
Rekisterinumero: FI49586/11
Väri: Riistaparkki 

Vanhemmat: 
Emä: 
FIN22370/07
RIIDE

Isä:
FIN35477/01
NIIHTUN LEEVI-LEIPURI

Sisarukset:

MURUSTIINAN DANNY
MURUSTIINAN DC MÖLLI
MURUSTIINAN DIESEL
MURUSTIINAN DINGO
MURUSTIINAN DONNER
MURUSTIINAN DANA
MURUSTIINAN DONNA
Kasvattaja: Reija Toumi, Murustiinan kennel, TOHMAJÄRVI
Omistaja: Jenna Oinonen, Helsinki

6 kommenttia:

 1. Ihana blogi! Ja kiva päästä seurailemaan Aatun (murustiinan donner) siskon touhuja täältä.(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, todella kiva löytää sisaruksia :) kovasti niitä olen oikeilla nimillä yrittänyt etsiä netistä, mutta ei vain ole löytynyt. Olisi kiva kuulla Aatusta enemmänkin :)

   Poista
 2. delia on hurjan kaunis!! ilme, turkki, kaikki. tykkään tommosista just jolla ei ole liikaa turkkia, miten sellasia yksilöitä löytää? :DD joku linja/vanhemmatkin kevytturkkisia? läähättääkö delia yleensä vähemmän kuin paksuturkkiset lapinkoirat? : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattumanvaraista, Deen emä on paimensukuinen, jonka melkein suora kopio Dee on, mutta isänsä on ihan perussukuinen karvakas lapinkoira. :) USkon että läähättäminen riippuu yksilöstä ja asuinolojen lämpötilasta, veden saannista yms. Dee ei läähätä paljoa, mutta ei monikaan tuntemanikaan lapinkoira :)

   Poista
 3. Tulla tupsahdin juuri blogiisi ja aloin katselemaan Delian kuvia, että muistuttaa ruumiinrakenteeltaan ja turkiltaan kovasti paimensukuista lapparia, jollainen meidänkin perheestä löytyy. Murustiinan kenneliä sitten googlettelin, mutta en löytänyt tietoa paimensukuisten kasvatuksesta. Nyt tuossa ylempänä sitten selvensitkin sopivasti asiaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei murustiinan kennel kasvata paimensukuisia :) johon olen ollut tyytyväinen, onpahan pieni sukusiitosprosentti. Dee on kunnon sekasikiö :')

   Poista