maanantai 8. kesäkuuta 2015

Mäntyharju 6.6.

Lauantaina oli ohjelmassa rally-toko kilpailut mäntyharjulla. Mukava kisapäivä, lähtö vasta yhdeksän jälkeen ja silti oli hyvin aikaa pysähtyä aamupalalle matkalla. Tällä kertaa ei myöskään tarvinnut reissata yksin vaan saimme mukaan avopuolisoni ajamaan autoa sekä kuvaamaan suorituksemme.

Kenttä sijaitsi koulun pihalla ja kehiä vain yksi, ei siis pahaa häiriötä kun katsojatkin pysyivät aikalailla buffan edessä kauempana. Tuomarina oli Kirsi Petäjä ja luokkana ALO.
Ratapiiirrosta katsellessani pelkäsin Hyrrän kanssa juosten pujottelua, etenkin vasemmalle kaartaessa. Lisäksi eteen istuminen ja askeleet ovat olleet Hyrrälle vaikeita, Delian kanssa eniten jännitti sen hieman laamaileva vire. 

Hyrrän tuloksena ALOHYV 86. Virheitä 1 kyltillä olisi pitänyt uusia kun tulo uudestaan sivulle, mutta en tiedä mikä mielenhäiriö oli jättää uusimatta. Tästä siis -10 Tvä. 10kyltillä uusittiin eli -3, Hyrrä oli melko kuutamolla eikä eteenistuminen onnistunut. 14 -3 Tvä tuli vähän huonosti eteen ja hätiköiden tehty omalta osaltani. Muuten Hyrrä olikin melko rauhallinen, ehkä jopa vähän liian. Kuuma päivä ja olin pitänyt Hyrrää 15 suorituksen ajan temppuilemassa yms. jottei tarvitsisi vieterin kanssa mennä tekemään, mutta tuli tehtyä varmasti vähän liikaakin..

Delia oli suoritusvuorossa ensimmäisenä ja tuloksena ALOHYV 82 ja RTK1. Delian kanssa meille tuli enemmänkin pikkuvirheitä kuin mitään suurempaa eli kyltti 2 -1 PY, -1 Kyl, Delia laahusti puhottelussa ja kävi nuuhkimassa tötteröäkin kerran. Lisäksi kyseiseltä kyltiltä -3 Tvä. Kyltiltä 5 myöskin -3 Tvä, 10kyltin uusin kahdesti (tuomari sanoi tuloksia jaettaessa että ei olisi tarvinnut uusia kuin kerran koska toisella kertaa oli tulossa vasta -1 vinoudesta) tästä siis 2x -3. Kyltti 11 kolme kertaa -1  PY, As ja Tvä lisäksi vielä 14 kyltiltä -1 Vino. 

Kaikinpuolin olen erittäin tyytyväinen molempien suoritukseen ja etenkin Delian RTK1 tulokseen. Nyt molemmilla alkaa määrrittelemättömän pituinen rally kisatauko, ihan jo sen takia että kaikki seuraavat kisat lähellä ovat silloin kun itselläni on muuta menoa. Kyllä myö vielä joskus palaamme lajin pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti