tiistai 23. kesäkuuta 2015

Juhannus

Me vietimme juhannusta perinteisellä tyylillä, mökkeillen sukumme vanhalla mökillä saaressa juojärvellä. Itselläni on aikaa kun viimeksi olen kyseisellä mökillä käynyt ja voi kuinka olenkaan kaivannut vanhaa kunnon mökkeilyä! Suomen luontoa, rauhaa ja ennenkaikkea ei sähköjä. 

Koirien osalta juhannus meni tutkiessa metsiä, Hyrrän ja Fifin osalta uidessa (Delia ei suostu kuin kahlaamaan) ja kerjätessä grilliruokaa. Yhtään käärmettä emme nähneet onneksi ja muiltakin haavereilta säästyimme. Veneilyssä ei onglemaa, Hyrrän alkupiippailujen jälkeen. Fifi on jo vanha tekijä ja Deliakin on aikaisemmin ollut moottoriveneen kyydissä, vain Hyrrälle tämä oli ensimmäinen ilta. 

Toivottavasti pääsemme tänä kesänä vielä uudelleen mökille uimaan ja nauttimaan hyvistä ilmoista, mitä muuten oli nyttenkin vaikka kaikki väittivät muuta.

Muuten laumamme on palannut takaisin omiin koiriin, Hyrrän siskon Islan mennessä loppuajaksi hoitoon kasvattajalleen, jonka luona pyörähdimme torstaina tullessamme pohjois-karjalaan päin. Hyrrä pääsi paimentamaan Merjan kanssa ja sain taas kuulla miten tuosta saisi helposti vaikka työkoiran lammastilalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti