torstai 28. toukokuuta 2015

Wirnistelevä viikonloppu

Mahtava porukka, ilo on kuulua tähän! c: Maija Piippo
22.-24.5. Vietimme ihanissa Yläneen maisemissa, Kuralan kartanotilalla. Porukkana meillä oli vieläkin ihanempaa wirnistelevää sakkia.
c: Minna Karjalainen

Perjantaina saavuin paikalle ensimmäisenä noutamaan avaimia ja kirjautumaan sisään. Aikamme Jenny&Ilo, Milli&Priya ja Noora&Jippi. Mökki porukkamme tulo oikein hyvin toimeen, lukuunottamatta hoitokoirani Islaa, joka yritti jonkin verran isotella muille ja pysyi näin ollen sisällä pääasiassa häkissä.
kerkesimme olla keskenämme, mutta tämä meitä ei haitannut. Hyrrä ja Isla juoksentelivat minkä jaloistaan pääsivät ja pieni vesipeto Isla myös nouti keppiä innokkaasti vedestä. Kerkesin myös ennen muiden tuloa viedä tavarat mökkiin, jossa meidän kanssa yöpyivät

Muiden saapuessa paikalle pikku hiljaa koirat saivatpurkaa energiaansa juoksemalla porukalla, jonka jälkeen me kaksi jalkaiset siirryimme tortillojen pariin. Naurua ja juttua riitti, mahat saatiin täyteen ja mukavasti leiri aluilleen. Jotta perjantai ei menisi ihan laiskotellessa päätimme lähteä vielä hieman tokoilemaan. Hyrrän kanssa teimme ihan pienesti jääviä ja luoksetuloa. Pääasiassa meidän treenit meni siihen että odotin Hyrrän hiljenemistä nurkan takana, että voisin palkata sitä.

Loppu ilta meni mökissä jutellen, ja sitähän riitti. Niin paljon että havahduimme 12 aikaan että pitäisi kai mennä jo nukkumaan, Ensimmäisen yön Jippi oli hieman levoton ja toisena olikin sitten Isla.

Lauantai alkoi kaatosateessa, ilma sai mielen hieman huonommaksi, mutta hymy palautui päärakennukseen saapuessa ja kodinomaisen aamupalan eteen päästyämme. Päivän kouluttajana oli Esa Lehdistö (hakuilijoilla Sari Kärnä) ja teemana näin ollen agility. Rata piirustuksia miulle ei tähän hätään ole, mutta paljon onnistumisia ja uusia vinkkejä. Kannustava kouluttaja ja kehui paljon, luo aina hyvän fiiliksen. Treeniaikaa oli päivän aikana n.30minuuttia per koira, kahdella eri radalla. Välissä söimme porukalla lounasta päämökissämme.

Lauantaina ennen ilta grillailuja päätimme pienemmällä porukalla parkkeerata vielä kerran kentän laidalle, tokoilemaan tällä kertaa. Sekä tietenkin ihastelemaan Wirneen pieniä K-pentusia, jotka olivat mukana leireilemässä.

Treenasin itsenäisesti jääviä, seuraamista ja hyppyä. Lisäksi naksuttelin merkkiä.
Lauantai illan viimeinen treeni oli viehejuoksua, alunperin en meinannut lämpätä Hyrrää enää, olihan kello jo kymmenen. Mutta kerrankin oli tälläiseen mahdollisuus niin kerrankos sitä kokeillaan. Hyrrä jahtasi viehettä hyvin niin kauan kun se liikkui. Paikallaan oleva muovipussi-suikaleinen härpäke oli tylsä ku mikä.
c: Maija Piippo
c: Jenny Söderlund
Sunnuntai aloitettiin aamupalalla ja sen jälkeisellä yhteiskuvalla. Treenimme koostuivat Maijan pitämästä tokosta, jossa keskityimme jäävistä maahanmenoon ja juttelimme kapuan pidosta/ noudosta. Rally-tokon ohjaamisesta muille sekä tekemällä rata myös Hyrrän kanssa, sekä omatoimisesta aksasta jonka toteutun hoitokoira Islan (Snowtime's Basecamp) kanssa.
Lopulta edessä oli vain mökkien siivous ja pitkä kotimatka. Seuraavaa kertaa odotellessa!

ps. katsotaa kuinka ihanan videon Milli on leiristämme koonnut:

3 kommenttia:

 1. Vitsi miten kaunis Hyrrästä on tullu! Se on niin upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) osan kuvien tähtenä on Hyrrän sisko :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista