keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Sari Vähäniityn koulutus 16.5.

Vietimme 15-19.5. viikonlopun joensuussa pitkästä aikaa. Edellisen kerran olemme taineet olla kotikotonani jouluna? Lomailun ja rentoutumisen lisäksi viikonloppu sisälsi Poks:in järjestämän Sari Vähäniityn koulutuksen. 
Rengas on Hyrrälle edelleen vaikea osana rataa, onneksi koulutuksessa se löytyi radan ensimmäisenä esteenä. Tehtiin ensimmäisellä kierroksella mini-medi välille laitettua rengasta yksittäisenä esteenä, pikkuhiljaa kauempaa kutsuen. Lopuksi yhdistäen rengas pakkovalssiin putkelle. Pääasiassa kuitenkin aloitimme renkaan jälkeen, jolloin ensimmäinen este oli 2-putki. Pakkovalssi oli putkelle meille vaikea, hypylle Hyrrä ottaa sen hyvin, uskon että myös oma liikkeeni on siinä paljon parempi. Saimme kuitenkin muutaman onnistuneen toiston. Takaakierto-päällejuoksu  kolmoselle, yllätyin itsekin kun tässä ei ongelmaa. Ollaan kerran aikaisemmin tehty tätä Hyrrän kanssa. Nelonen takaakierto ja  7 esteelle pyrin kerkiämään tekemään niiston, vaikka ei keppejä tehdäkään. Pari kertaa tässä jopa onnistuen.
Seuraava pätkä ysi putkeen lähetys, veto mukaan ja ennen estettä 12 pieni askelmuutos ennakoimaan käännöstä, 14 niistolla ja persjättö putkelle. Kuudelle toista ohjaus, työntö takaakiertoon ja jatkettiin putken ei numeroituun päähän (ei tehdä kontakteja radalla).  Loppupätkää hinkkasimme sitten enemmänkin. Koira istumaan A:n eteen ja kutsuin esteen 19 jälkeen koiran puolimmaisellä kädellä ja takaaleikkauksella putkeen, mutta Hyrrä ei tullutkaan mukaan vaan painatti lähimpään putken päähän. Tämä on ollut meillä ennenkin ongelmana. Lopulta saatiin onnistunut suoritus kun seisoin väärän putken pään edessä ja sanoin hieman kovempaa Hyrrälle että tässä ja saatoin loppuun asti putkeen. Lopun 21-22 eteenmeno onnistui kun kouluttaja oli palkkaamassa lopussa.
Lisäksi teimme eri variaatioita radasta keppien ja kontaktien puuttuessa (saimme näin pidempää rataa).

Kaikin puolin koulutuksesta jäi mahtava fiilis, harmittaa oikein kun treenit eivät tulleet videolle. Onnistumisia ja uusia oivalluksia. Tälläisiä kiitos lisää!
Kuva viime viikolopun Wirneen leiriltä, kuvaajana Minna Karjalainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti