keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Ohjattu agility

Eilen oli ohjatut agility reenit. Ryhmässä on neljä koirakkoa, mutta kummallakin kerralla paikalla on ollut vain kolme. Eilen aikaa per. koira jäi n. 13min, eli oikein rutkasti varsinkin meille. Reenit sujuivat meidän osalta oikein hyvin, koirani jopa juoksi radalla!
Kuva ei ole yhtään, ei sitten yhtään mittakaavassa, mutta radan idea siitä tulee esille.
Esteet 1-3ei ollut ongelmaa, mentiin kerran, palkkaus ja jätettiin siihen. Keppejä ei tehty. Suorasta putkesta Dee sai vauhtia sen verran, että itsekin sai jo juosta jotta kerkeän edellä kutos esteelle, pitkä kuljetus putkeen onnistui, vaikka vauhtia oli edelleenkin. Takaakierto kasi esteelle ja siitä ohjaus ysille, tuli kiire ja en saanut ohjattua koiraa enään eteenpäin. Uusittiin seiskaputkelta ja nyt pienemmällä vauhdilla päästiin puomin loppuun asti. 13-14 juoksin huonossa linjassa kohti neljäätoista ja jouduin tekemään pienen väistöliikkeen että en törmää siivekkeeseen ja koira luki ohjausta ja sen jälkeen sen saaminen 15 oli haastavaa. Uusittiin puomin alastulolta, koira odottamaan, itse esteelle, pieni erumatka ja päästiin putkelle. Lopussa ei oikeastaan isompia ongelmia. 

Hyvin menneiden reenien jälkeen motivaatio kohoaa kummasti ylöspäin ja antaa toivoa että kyllä myö vielä joskus voidaan päästä kisaamaan. Toivoa siis on! :)

1 kommentti:

  1. http://paimenlauma.blogspot.fi/2014/02/haasteiden-haaste.html Sinut on haastettu :)

    VastaaPoista