sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Pääsiäinen

Viime viikonloppuna vietimme pääsiäistä maalla äitini luona kera miehen ja Deen. Ja niinkuin oli suunniteltu, niin olihan se todella koirapainoitteinen viikonloppu.

Ilmat suosivat meitä koko viikonlopun, aurinkoa pilvettömältä taivaalta. Auringosta innostuneina lähdimme lauantaina lenkkeilemään jäälle, matkalta otimme mukaan hyvän ystäväni ja hänen pian puolivuotiaan länsigöötanmaanpystykorva pentunsa Lupun. Auringosta nautimme pari tuntia paistellen makkaraa ja katsellen koirien iloista menoa. Jopa Fifi pääsi mukaamme pitkästä aikaa.
Pieni onnen hetki koettiin pois päin tullessamme, Delia tajusi kauempana pilkkijöitä ja heidän koiransa. Olin ihan varma että se juoksee heidän luokseen. Tapansa mukaan juoksee pikku hiljaa lähemmäksi pitäen ulvontahaukkua, mutta tällä kertaa vilkuili meihin päin kun kävelimme siitä kauemmaksi. Kutsut eivät tehonneet, mutta ihana ystäväni osasi onneksi viheltää (yleensä on pilli mukana, koska en osaa viheltää. Tällä kertaa pilli komeili Vantaalla olohuoneen pöydällä :')) ja se tuli SE TULI luokse vaikka siellä oli muita. Onnen hetkiä tuon kanssa.

Jäällä lenkkeiltiin myös Annan ja hänen koiriensa Hupsiksen ja Myrnin kanssa. Mitähän tähän voisi todeta, no lapinkoirat on lapinkoiria ja Myrni ei arvostanut Deen leikkiä :') joka käsittää siis niskassa roikkuminen ja korvan juuressa haukkuminen kun toinen ei leiki. Muuten mukava reissu ja Dee käyttäytyi taas kuin mikäkin enkeli, se ei mennyt toisen haukkuvan koiran luokse. Teki saman kuin edellisenä päivänä, meni lähemmäksi mutta tuli sitten takaisin luoksemme, Dee TULI, taas kerran sai katsoa suu-auki tuota penikkaa.

Mies selitti lenkin jälkeen innoissaan että olipas kiva nähdä samanväriset lapinkoirat ja sen että muillakin on samantyyliset ihme leikit kuin Delialla.

Kamalat lapinkoirat kuvassa


Jäällä lenkkeilyn lisäksi kävimme tekemässä pienet aksa reenit ja nautimme perheeni seurasta mielin määrin. :)

4 kommenttia:

 1. Ihania nuo kuvat!(: Meidän Aatulla on kanssa tapana heti alkaa haukkumaan ja roikkumaan kaverin niskassa jos toinen ei innostu leikkimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja meillä haukutaan jos muut leikkii keskenään eikä hänen ylhäityysensä kanssa -_-

   Poista
 2. Jeee hienous Dee! Siitä on kasvamassa aikunen :>
  Kielakin haluais tohon parkkijatkeeksi Deen ja Hupsan kanssa...... 8( nyyh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikuinen, yhyy! Haluun että se pysyy kakarana :"( Lapin reissu toteutuu kesällä juhannusta ennen jos auto saadaan lainaan 8))

   Poista