perjantai 12. huhtikuuta 2013

Juha Orenius

1.4. Kävimme Juha Oreniuksen reeneissä AgilityAkatemialla. Meilä on pari kertaa ostettuna kyseiselle tunnille, tunti on alkeisjatko.


Teimme tunnilla yllä olevaa rataa, ensin numerot 1-5 sen jälkeen lisättiin esteet 6-8 rataan . Ensimmäiselle esteelle pii tehdä kierto, tämä sujui ihan hyvin, itse joudun olla todella lähellä estettä että Dee kiertää sen toiselle puolelle, eli pitää harjoitella itsenäisyyttä ja että irtoaa muillekkin esteille kuin putkeen paremmin. Ensimmäiselle esteeltä toiselle ei ongelmaa, eikä putkelle lähetykseen. Putken jälkeen oleva hyppy tuottikin sitten vähän enemmän päänvaivaa, Dee tuli koko ajan liian lähelle minua ja ei saanut kunnon hyppyä esteelle. Otimme muutaman kerran putkesta ja siitä neloshypylle, näin ollen lopulta saimme myös tämän onnistumaan. No entäs pahamaineinen pussi? Dee päätti että tää on erilainen kuin aikaisempi pussi eikä hänen ylhäisyytensä voi mitenkään mennä siitä läpi, Juha avitti ja nosti hieman pussin reunaa jotta saatiin onnistunut suoritus. Tähäm oli hyvä lopettaa ensimmäinen kierros, Dee oli muutenkin ihan lahna. Lelut eikä namit kiinnostanut oikeastaan ollenkaan. 

Pieni tauko muiden reenatessa teki Deelle hyvää ja siitä löytyi virtaa. Nyt alkupätkä meni paljon paremmin, pussi jätettiin välistä ja leikittiin vain sen tilalla. Leikistä kun vire kohdallaan lähdettiin esteelle, missä ei ongelmaa, sen jälkeen koiran kiero esteen 7 puolelle ja itse valssi. Valssin suuntani oli huono kun ei kertaakaan päästy renkaalle jatkamaan siitä, niin mikä koordinaatiokyky? Ja ainiin kuvasta poiketen kasi este oli enemmän samassa linjassa seiskan kanssa. No loppuun teimme pelkän renkaan heittämällä lelu läpi siitä, jotta saimme onnistuneen esteen siitäkin.

Mahtavat reenit, paljon saimme uutta ja onneksi on vielä toinen kerta jäljellä reilun viikon päästä. Sitä ennen tosin pitäisi päästä käymään reenaamassa itsenäisesti. Ja jos olisi ylimääräistä rahaa menisin varmasti Oreniuksien kursseille.

Ps. Opin tekemään ratapiirroksen, jeijj! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti