lauantai 9. maaliskuuta 2013

Loma maalla

Matkattiin Deen kanssa keskiviikko iltana junalla Tikkurila-Joensuu väli. Tulimme kotikotiin viettämään muutama rentoilupäivä.
Täysin tekemättöminä emme kuitenkaan ole olleet nimittäin olin varannut meille hallin agia varten torstai aamulle. Reenit menivät hyvin, harjoittelimme kolmen hypyn suoraa josta hakeminen mutka putkeen sekä, yhden hypyn ja kahden putken sarjaa eri kulmista. Oli mukavaa harjoitella yksin, oli iso halli käytössä ja ei muita koiria pyörinyt kentällä niinkuin meidän alkeiskurssilla (jatkokurssia en meinannut samassa paikassa käydä, halu kehittyä on niin parhaakseni näin hakea paikkaa muualta). Kokeilimme muutaman kerran mennä puomin, ja vaikka alusta oli hieman erillainen kuin alkeiskurssin puomin se meni, SE MENI sen edelleen! Pelko on siis voitettu lopullisesti. Deliahan pelkäsi puomia kauan, vasta viime ohjatuissa saimme sen menään esimmäisen kerran koko puomin ja nyt se menee sen jo helposti.

Lisäksi lomailemassa olemme tehneet pitkiä metsä lenkkejä, täältä päin kun niitä löytyy jokapuolelta toisin kuin tikkurilasta. Huomenna matkaamme takaisin Tikkurilaan, mutta maalle palaamme jo pääsiäiseksi takaisin. :)
Agi kuvat on parin viikon takaiselta ohjatuista reeneistä ja leikkikuvat on anoppivierailulta viime viikonlopulta, kuvissa esiintyy myös heidän sekarotuinen koiransa.
3 kommenttia:

 1. Heiiii kun tuutte seuraavan kerran tänne nii vois yrittää nähdä? Hupsasta olis varmaan kiva päästä leikkimään lappalaisystävän kanssa, kun noi sheltit on sen leikkeihin vähän turhan pieniä :'D

  VastaaPoista
 2. En usko että Deen ees on paljon isompi, ku on tuollainen kitukasvuinen luikku :'D mutta tullaan pääsiäiseksi jo uudestaan sinne päin, silloin on kaikkien mukana niin helpompi liikkua :) mielellään treffaillaan muita, lappalaisten leikit on niin omalaatuisia,ainakin Delian :D

  VastaaPoista
 3. Kiva näkönen koira! :)

  maalaislappalaisenelamaa.blogspot.fi täälläkin lappalainen!

  VastaaPoista