perjantai 27. maaliskuuta 2015

Kun siivoaa autoa, löytää vaikka mitä

Automme on monesti tocdella räjähtäneen näköinen, vaikka minulla on siellä laatikoita reenitarvikkeille, mutta jostain syystä ne leviää silti aina. Avopuolisoni ei hirveästi arvosta tätä ominaisuutta, mutta kestää sen hiljaa. Kuitenkin hänen mielikseen aika ajoin tyhjennän auton ja nyt päätin samalla tehdä katsauksen koiratarvikkeisiimme.

Olen pienessä mielessäni ajatellut meillä olevan todella vähän tavaraa, mutta nyt kun kasasin kaikki löytämäni olohuoneen lattialle, saatoin joutua perua puheeni. Uskon kuitenkin tavaraa olevan vähän, moneen muuhun koiraharrastajaan, etenkin sellaisiin joilta löytyy useampikin koira. 

Fifi on edelleen meillä, palautuu pohjois-karjalaan ensi viikolla, niin senkin tavaroita päätin kuvailla samalla.

Fifin lenkkeilytarvikkeita, rukka-panta on uusi ja hihna on löytö omista tavaroista (pitihän sitä käydä ostaa hihnaan käyvä panta.. Unohdin jouluna Fifin hihnat kotikotiin, lukuunottamatta flexia).Pantoja meiltä löytyy yllättävän vähän (tosin olen myynyt niitä paljon kirppareilla pois..) mutta molemmilta löytyy rukka-pistolukkopannat, sitten on Lauran tekemä joululahja, Delian vanha nahkainen hurtan panta, rukkaa lisää, mittatilauksena tehdyt puolikuristavat pannat, Oranssi pöllöpanta on myöskin Lauran tekemä ja se löytyi pentupaketista aikoinaan ja kaksi vikaa on saatu Siljalta hyötykäyttöön.Värikoodatut (tosin Hyrrä joutunut tyytymän keltaiseen..) rukka-valjaat molemmille.Muutama grippi-pintainen hihna. Ensimmäisenä metrin mittainen firedogin reenihihna, sitten kaksi viime vuoden koira2014 tapahtumasta ostamaani, merkistä ei tietoa. Kolme erimittaista dogsportin hihnaa, kaksi normaalia eri paksuista ja yksi säädettävä (kuten huomaa kaksi on vanhempaa ja todella kärsinyttä :D), viimeisenä berran grippi. Huomaa kyllä mitä värejä koirilla käytetään.Löytyy meiltä sentään pari muutakin hihnaa grippejen lisäksi. Ruskea jo todella pehmennyt nahkahihna oli ennen käytössä Delialla. Pari mailman voittajasta ostettua nahkahihnaa (värikoodatut tottakai..) ja kolmen metrin monitoimihihna mitä käytetään paljon mm. metsälenkeillä. Samaan hihnaan kun voi liittää molemmat koirat eikä tarvitse pelätä hävittävänsä toista hihnaa matkalla. Muita sekalaisia hihnoja. Pari näyttelytalutinta jos vaikka joskus mennään kehään tai edes leikkimään mätsäreihin, joku naruhiha ja sitten berran fleecetalutin. Lisäksi meiltä löytyy iltapissatuksia yms. varten 5metrin flexi.Vetovyö, tosin ei mikään laadukas sellainen ja kaksi joustohihnaa. Näitä käytetään ennnemminkin kävelylenkeillä taluttimen sijasta. Kunnon välineitä odotellessa, tosin emme omista vielä vetovaljaitakaan.Pimeiden iltojen varalle meiltä löytyy muutamia heijastin/ valotuotteita. Heijastinliivejä on kaksi, toista en vain tähän hätään löytänyt. Valopannat ovat ladattavia.Kapula rivistö. Pienemmän normaalin kapulan ostin vasta tällä viikolla, kokeeksi jos sillä saisimme noudon pidon paremmaksi.Muuta harrastustavaraa: ruutunauha, tötsiä, liina, kosketus/ namialustoja, haun rulla (näitä tosin löytyy useampi). Lisäksi valmistumassa on rally-toko kyltit, telineiden virkaa toimittaavat ikean servettitelineet.
 Aktivointileluja, Hyrrä saa monesti aamuruokansa jostakin tuollaisesta.
 Etenkin Hyrrän suosiossa ovat patukat.
 Pallo-varastoja. Pinkki vinkuva ja keltainen siilipallo ovat Delian suosikkeja.
 Löytyy myös repimisleluja ja sekä nännikumeja.
 Tikkitakki on talveksi botin päälle lämmikkeeksi ja botin verkkoloimia meiltä löytyy kaksi.
Itsetehty viilennysloimi kesäksi, hurtan toppaloimi kylmiä ilmoja varten reenien odotukseen.
 Fifiltä löytyy vähän enemmän vaatteita, tosin osa on kotikotona edelleen. Fleecepuku, Hurtan kurapuku, toppaloimi ja villapaita.
Fifin tavaroita näkyy myös kylpyhuoneessamme, nimittäin villan trimmausvälineet koristavart hyllyämme.
Vesikuppina toimii teräksinen liukuestepohajalla oleva kuppi ja ruokakuppeina ovat mustat teräksiset. Fifiltä löytyy pienempi teräksinen.
 Treeniliivejä ja tasku. Liivit ovat odottaneet jo aikansa jos saisin ne korjattua, mutta uuden myötä en ole saanut aikaiseksi. Tasku on käytössä pääasiassa kesällä kun kuuma liivissä tai ei ole taskuja kaikille tarvikkeille.
 Wirneen logolla kirjailtu Helsitarsin liivi.
 Lahjaksi saadut nimikoidut tassupyyhkeet (joita en oo vielä raaskinut liata..), treenireppu Wirneen logolla, ja kennelliiton kansio josta löytyy kaikkien kolmen paperit yms.
 Vielä muutamia treenikamppeita. Liivi mm. hakureenejä varten, yksi monesta naksuttimesta, vesikuppi ja hanskat, koska Hyrrän sihti ei ole aina paras mahdollinen nii nää suojaamassa käsiä.
Kakkapusseja, kuonopantaa, harjoja/kampoja ja auton takakontin lisäväline. Näiden lisäksi löytyy toki shampoita, ensiaputarvikkeita, kynsisaksia (en löytänyt yksiäkään..) yms. joita en jaksanut kuvata. Meiltä löytyy myös haukkupanta, joka on käytössä Fifillä tarpeentullen, tilanteissa joissa haukkuminen on liiallista ja joissa ei komentaminen ole auttanut näin 9 vuoden aikana.
Pari kevythäkkiä, harmaa käytössä pääasiassa,viininpunainen vanha ja isompi, mutta harmaa käytännöllisempi kun peittävät kankaat saa verkkojen eteen. Lisäksi on myös iso metallihäkki, autohäkki ja iso koirien peti joita en kuvannut.
Näiden lisäksi varastossamme on kuusi kappaletta agilityhyppyjä, joita ei tosin ole koskaan meillä käytetty. Aina saatavilla olevia leluja en jaksanut kaivaa sohvan alta.. Ja ruoka+treeninamit/ hakupalkat toki löytyvät kaapeistamme myös. :)

Tavaraa on siis yllättävän paljon, mutta vielä on hankintalistalla tuotteita. Pitääkin tehdä postaus joku päivä hankintalistasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti