perjantai 23. tammikuuta 2015

Epistellen

13.1. Koitti päivä, jolloin allekirjoittanut voitti omat pelkonsa ja teki sen minkä olisi voinut tehdä myös jo aikaisemmin: Osallistuimme Delian kanssa HSKH:lla järjestettäviin agilityn epävirallisiin kilpailuihin.

Aikaa radalta minulla ei ole ylhäällä eikä virhepisteitä, koska jätettiin heti toinen este radalla välistä. Kaksi kieltoa, jonka jälkeen päätin etten yritä sitä enää. Ihan jo sen takia ettei Delian vauhti kärsisi. Muuten en radalta muista oikeastaan mitään, olen ollut niin jännittynyt koko ajan. Onnekkesemme avopuolisoni oli ihana ja vietti tiistai illastaan nelisen tuntia kanssani hallilla ja kuvasi tämän historian kirjoihin jäävän suorituksemme.

Samoissa epistelyissä myös Hyrrä pääsi radalle, tällä kertaa tosin vielä putkirallille. Eihän pikkuisen ikä vielä riitä agility-radalle. Ensimmäinen rata ei mennyt sinne päinkään, ohjaajan sotkeuduttua jalkoihinsa ja törmättyä putkeen, mutta sekin löytyy videolta ja päätin antaa teillekin tilaisuuden nauraa miulle, kuten itsekin olen tehnyt tuolle videolle. Toinen meni jo vähän paremmin, mutta minun pitäisi oppia juoksemaan, jotta olisi edes joskus mahdollisuus keritä Hyrrän edelle. Kaksi kertaa tämän seurauksena väärään putkeen kun en vain pääse eteenpäin.

5 kommenttia:

 1. Selkeästi Hyrrän mielestä putkirallissa musta putki oli ihan tyhmä ja tarpeeton kun voi juosta siinä vierelläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsee paljon kovempaa ja näkee paremmin kun juoksee vierellä, sanoo Hyrrä :D

   Poista
 2. Delian menohan näytti varsin mukavalta! Virallisiin kisoihin vain :)
  Ehkä mekin joskus uskaltaudutaan epiksiin, ainakin tuo putkiralli vaikutti varsin hauskalta ja vauhdikkaalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kisoihin mennään sitten joskus kun laiska ohjaaja saa reenattua kepit kuntoon.

   Poista
  2. Ja putkirallista on kiva aloittaa, rohkeasti vain!

   Poista