tiistai 2. syyskuuta 2014

Elokuu

Resä alkaa olla ohitse ja blogin päivittäminen on taas jäänyt, mutta tässä nyt elokuun isoimmat asiat.

Isoimpina koiramaisina tapahtumina on ollut maailman voittaja näyttely 9.8. Johon Deen piti osallistua, mutta toisin kävi. Olin laiska enkä jaksanut mennä paikalle kehän alettua ja aikataulu olikin paljon edellä ilmoitettua joten myöhästyttiin kehästä. Voi harmi ;).
 

10.8. Kävin itse kiertelemässä näyttelyssä ja mukaan tarttui koirille valjaat ja värikoodatut nahkahihnat (Timon mielestä hihnat näyttää metrilakuilta...) ja pikkaisen muuts krääsää.

16.8. Piti korkata Delian kanssa rally-toko virallisesti, mutta tännekään ei päästy (epäonnen kuukausi?) Delian juoksujen takia. Näin ollen vietin ojangossa n. 8h talkoillen ja oppien rallysta lisää.

23.8. Tapahtui kuun isoin muutos - muutto!! Kaupunki vaihtui helsingistä vantaaseen ja kerrostalo rivitaloon (todella pienellä pihalla vain..). Olemme hyvin viihtyneet uudessa asunnossa ja koirat eivät näyttäneet reagoivan muuttoon sen kummemmin.

24.8. Oli Hyrrän toinen kerta paimennuksen ihmeellisessä maailmassa. Matkasimme Nooran&Jipin ja Emilian&Noxin kanssa kausalaan. Kaksi kertaa lampailla ja kerran ankoillaoli ohjelmassa. Llin aitauksessa Hyrrän kanssa alkua mlukuunottamatta yksin ja kaipa se ihan hyvin meni. Etäisyyttä piti hyvin, pysäytyskäsky meinasi välillä kadota kuuroille korville.

27.8. Sm-joukkue reenit. En olekaan tainnut mainita että haimme Deen kanssa hskh-rally joukueeseen ja saimme paikan. Näin ollen kisaamme tulevana sunnuntaina hangossa. Tätä varten seura oli järjestänyt meille joukkuelaisille yhteisreenit. Dee oli hieman yli-innokas ja suurin energia purkautui haukkumalla. Tästä en voi syyttää kuin itseäni kun viikon niin kipeänä että koirat jäi vähälle aktivoinnille. Meidän suurin haaste kisoissa tulee olemaaan palkkaamattomuus. Reenit menivät muuten kohtalaisesti.

Näiden lisäkdi Dee juoksi melkein neljä viikkoa ja sen lopetettua pikkuinen Hyrrä aloitti juoksunsa. Hyrrän olemuksessa en ole huomannut suuria muutoksia,  yhtä ahne ja innokas se on tekemään kuin ennenkin.
Elokuussakin on reenattu ohjatuissa. Parissa toko ryjmää, rally-ryhmässä, agissa, tottiksessa ja haussa. Pitää vielä nauttia kun talven koittsessa reenit vähenevät.

Sm-kisojen lisäksi viikonloppuna on ohjelmassa yökyläilyä koiramaisessa porukassa Hyrrän kanssa. Dee saa viettää laatuaikaa avon tykönä.

En lupaa, mutta yritän päivittää ajankohtaisemmin asioista. Paljon olisi mistä kirjoittaa mutta saa aikaiseksi.

1 kommentti:

  1. Haaaasteee! :)

    http://kodacolhu.blogspot.fi/2014/10/hyvan-mielen-haaste.html

    VastaaPoista