maanantai 28. heinäkuuta 2014

Finasc open show

Sunnuntaina oli ohjelmassa sekä Hyrrän että minun ensimmäinen kehäkettuilu. Edelleen kokemuksenkin jälkeen olen sitä mieltä ettei näyttelyt vain ole meidän juttu, mutta mukavaa oli viettää aikaa Wirneen poppoolla, jota olikin paikalle saapunut mukavasti.

Automme nokka kääntyi kohti tamperetta jo kuuden aikaan aamulla. Matkaseuraa onneksi oli uusimman J-pentueen omistajista koirieen eli Noorasta & Jipistä, sekä Emiliasta & Noxista jonka ottamia kehäkuvatkin ovat.

Vuoromme kehässä oli heti päivän alussa, Hyrrä näytti osan aikaa todella tylsistyneeltä. Varsinkin omaa vuoroaan odotellessa. Liikkeessä minun vauhtia lisätessä alkoi pieni pomppiminen ja jalkojen näykkiminen, mutta oli neiti muuten oikein pätevä. Arvostelu näytti tältä:
"Earset is a little high. A little bit lighter boned. Very close and parallel in rear. Very nice black color."
Tuloksena narttupentujen toinen, tosin niitä olikin vain kaksi.

Loppu näyttelyn Hyrrä vietti pääasiassa häkissä välillä jaloitellen, koska itse hypin paikalla kameran kanssa ja muiden kanssa seurustellen. Häkki oli melkoinen uimallas, tuo nimittäin kaatoi sinne vesikuppinsa pariin kertaan, mutta ainakin oli viileämpi.Menestystä wirneeläisille tuli blue merle urokset kehässä Hopun (W. Hermosaha) ollen neljästä koiratsa ensimmäinen päässen paras uros kehään ja toiseksi tuli Jocke (W. Hirmumyrsky). Näiden lisäksi Millin Priya (W. Ilmalento) kävi kehässä handlerinsa Maijan kanssa ja Maija kävi kehässä myös koiransa Naurun (Windedos Amaretti) kanssa.

Kunhan kaikkien kehät olivat ohi lähdimme pienellä porukalla vielä lenkille järven rantaan. Mukana oli kolme isoa ja kolme pientä. Menoa ja meininkiä, vesipetoja ja rohkeita pentuja sisälsi reissumme. Rannalla oli lisäksemme joku mummo istuskelemassa, muta koirat jättivät sen hyvin rauhaan. Oli mukavaa kiitos Milli & Priya, Jenny & Ilo, Eija & Kayla, ja kyydissäni matkanneet Noora & Jippi sekä Emilia ja Nox!
 Mielestäni oikein hyvä yritys saada kaikki samaan kuvaan ;) Hyrrä ja Jippi pitää hajurakoa muihin näköjään :D

Kotimatkalla meillä oli oikein rauhallisia koiria takakontissa, kuten ihmisiä autossa. Jutteli piristyi pysähdyttämme ABC:lle syömään. Oikein mukava reissu, kiitos matkaseuralle vielä ja kaikille paikalla olleille. Teidän kanssanne aika kuluu niin hyvin. Ja aina on mukava päästä tutustumaan uusiin ja vanhoihin paremmin.3 kommenttia:

  1. Ihana toi Hyrrän uintikuva :D Hän on kyllä niin loistopersoona!

    VastaaPoista
  2. Oli tosi kiva reissu - kiitos itsellesi seurasta ja kyydeistä :)

    VastaaPoista