lauantai 24. toukokuuta 2014

Leireilyä

Olimme viime viikonloppuna Wirneen leirillä mahtavalla porukalla, mahtavalla sijainnilla Kuralan kartanotilalla.

Perjantai kului tutustuen maastoihin, tortilloja syöden ja kuulumisia vaihtaen.
Lauantaina oli ohjelmassamme agilitya ja tokoa Lauran ja Maijan opeissa. Tokon puolella Hyrrän kanssa teimme perusasentoa, muutaman askeleen imutusta ja hypyn alkeita. Agilityssa putkea ja siivekkeiden välistä juoksemista. Iltapäivä ohjelmana meillä oli kontaktin harjoittelua, pentu alkoi olla sen verran väsynyt kuumuudesta ja reenailusta että emme tehneet muuta.
Tykkään niin kakaran motivaatiosta tehdä vaikka paikalla olisikin muita, mutta odottamisen jalon taidon voisi pentu vielä oppia :D!


 Sunnuntaina ohjelmassamme oli hakua Sari Kärnän opeissa. Tämä oli toinen kerta metsässä meille, kerran aikaisemmin olemme käyneer Lauran valvovan silmän alla.
Hyrrälle tehtiin kolme piiloa, samalla maalimiehellä. Alkuun liikuttiin liinan kanssa, lopuksi irti. Irti ollessaan neidillä oli hieman liikaa vauhtia, näki selvästi että löysi hajun, mutta vauhdilla kulkiessaan myös hävitti sen useasti. Maalimies oli pressun alla piilossa, muttä tämäkään ei pentua hätkäyttänyt.
Teimme kaksi kierrosta, toisella oli pääasiassa koko ajan irti ja hieman enemmän mukana jutussa.
Tästä on hyvä jatkaa, Hyrrä nauttii maalimiehen löytymisestä, varsinkin kun niiltä saa ruokaa. Kyllä meistä vielä tulee haku-koirakko, täältä tullaan PK-puoli!

Mahtava leiri, ensi vuonna toivottavasti uudelleen!
Kuvista kiitos Maijalle ja Jennylle! Kiva saada kuvia omistakin suorituksista, kun yleensä on vain itse kameran takana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti