keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Hyrrä 5 kk

Hyrrä on saavuttanu jo 5 kuukauden iäin. Toisaalta tuntuu että pentu olisi ollut meillä jo kauan, että eihän se voi olla enään niin nuori. Ehkä tämä kertoo myös siitä, että kakara on oikein hyvin kotiutunut ja sopeutunut perheeseemme. Edelleen se on yhtä ihana kuin tähänkin asti, koira niin miun makuun. On läsnä ja lähellä, pystyy reenaamaan muiden läsnäollessa edes muut koirat eivät haittaa jos vaan ruokaa on tarjolla. On hyvin kuulolla ja sisäsiisteyskin on ruuan vaihdon myötä hyvällä mallilla. 
Kakara kulkee mukana Delian reeneissä, mutta pääsee myös omiin reeneihin ensi maanantaista alkaen neljä kertaa ja syksyllä neljä, nuorten koirien toko kyseessä.

Delian kanssa ollaan päästy aloittamaan kesän reenit, on rally-tokoa, agia, hakua ja tottista. Lisäksi loppu kesästä tulee vielä yksi toko kurssi (jolloin Hyrrä voi joutua paikkaamaan Deliaa rally reeneissä). Muuten kaikki on kuin ennenkin, paksu talvikarva on tiputettu ja karvapehkon alta kuoriutui nuoren koiran näköinen lappalainen. Delian kanssa harrastaminen on nykyisin jotenkin palkitsevampaa, ehkä sen motivaatio on parantunut ja sillä on intoa tehdä töitä. Helpottaa omaakin motivoimista, toki edelleen on hampaankiristelyä puolin ja toisin, sekä uskoisin Delian olevan erilainen harrastuskoira toisenlaisen ohjaajan kanssa, mutta ainakin ollaan menty eteenpäin omaan tasoomme nähden. Tykkääntykkään!  
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti