perjantai 3. tammikuuta 2014

Tavaraa siellä, tavaraa tuolla..

Joku viikko takaperin tuli puheeksi yhdellä lemmikkifoorumin ryhmässä puheeksi kuinka paljon löytyy hihnoja, pantoja ja muita tarvikkeita, niinpä päätin perehtyä meidän varastoomme ja tältä se pääpiirteittän näyttää:


Treeniliivejä minulta löytyy kaksi. Vanhempana petenkoiratarvikkeen logolla oleva liivi, jonka vetoketju temppuilee. Toisena on Berran käytettynä ostettu liivi, johon olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Näiden lisäksi löytyy yksi namitasku ja postissa on tulossa vielä reenitasku.


Hihnoja tiesin meiltä löytyvän eniten, 12kpl kaikki yhteen laskettuna (ja ehkä vielä muutama jossain kaapin piiloissa, sekä kotikotona. Kaikki nämä yhdelle koiralle.. 
Vasemmassa yläkuvassa om meidän grippihihnat: 2 metrin säädettävä kahdella lukolla (dogsport), sekä kaksi yhden metrin mittaista reenihihnaa (pinkki firedog, vaalea dogsport)
Vasemmassa alakuvassa on nahkaiset hihnat, joita on 3 metrin monitoimihihna, todella vanha kulunut ruskea nahkahihna ja musta pyörönahkahihna.
Oikeassa yläkulmassa on sitten muita meiltä löytyviä hihnoja. Berran fleece talutin, jokke-punottu ja kumisen oloinen musta hihna.
Oikeassa alakuvassa on sitten pari liinaa. Sotkuisena kasana oleva 20metrin punottu, tällä harjoittelimme luoksetuloa ja firedogin 15metrin grippiliina mm. jälkeen. 


Pantoja meillä ei nykyisin ole enään paljoa, pieniä pentupantoja ja muita on myyty eteenpäin (tai pieni terminaattori on syönyt ne poikki :'D) ja muutenkin enemmän olen villalle ostellut pantoja kuin Delialle. Mutta meiltä löytyy kuonopanta, jota ei olla käytetty ainakaan vuoteen. Delian kärsiessä remmiräyhäämisestä ja vetämisestä varsinkin koirista tietämätön mieheni käytti tätä helpottaakseen heidän lenkkeilyä. Tämän lisäksi löytyy kaksi solkipantaa, pinkkiä ollaan pidetty pääasiassa kyläilessä, jotenkin koen solkipannay hankalaksi, muoviseen hihnaan löytyy myös panta. Hurtan täysikuristava panta ei ole ollut käytössä kuin muutaman kerran, joskus alennuksesta on se tullut ostettua ja kuten kuvasta huomaa on siihenkin hampaat osuneet. Mustapinkki-tassupanta ja perus ruskea (olisikohan tämäkin hurtan?) panta ovat meillä käytössä. Lisäksi reenaamiseen ja aikoinaan liinassa irtiolemiseen löytyy myös pinkit hurtan valjaat!


Leluja meillä on vaikka kuinka, lattialla tosin vain muutama (vaihdellaan näkyvilllä olevia), lisäksi löytyy pari pilliä luoksetuloon, en osaa viheltää ja ääni toimii paremmin kauempaa kutsuttaessa kuin huuto, karvapeti löytyy makuuhuoneesta ja lisäksi olohuoneestamme löytyy iso metallihäkki (jossa mm. todella märkänä kuivatellaan). Meiltä löytyy myös kevythäkki, mikä ei nyt kuviin päässyt. 


Muuta pientä tavaraa. Löytyy heijastinliiviä, vilkkuvaloja, juoksuhousut, kakkapusseja, pohjavillanpoistaja, kampa, kynsisakset ja tassupyyhe. Myöskin karsta on jossakin. 


 Oho yksi kuva on kaksi kertaa, mutta ei se mitään haittaa :D.
Näyttelyhihnakin meiltä löytyy naruversiona, tälle ei ole kyllä hirveästi ollut tarvetta.. Palveluskoirien liivi hakua varten, muutama erilainen noutokapula, naksutin ja tietenkin vesi- ja ruokakipot. 

Varmasti jotakin vielä puuttuu ja kaikki ruoka sekä herkkupurkit ja säilöt jätin kuvaamatta. Itse kuvia katsellessa tajusin ettei tavaraakuitenkaan ole niin paljon kuin olisi voinut kuvitella, johtuu paljon varmaankin siitä ettei meiltä reenikamoja (vielä!) niinkään löydy. Värikirjokin on suurempi kuin odotin, mutta paljon pinkkiä/ vaaleanpunaista meiltä kuitenkin löytyy.

Nyt haluaisin mielelläni nähdä muiden tavaramääriä, eli eikun vain listaamaan ;)!

4 kommenttia:

 1. Hei, löysinpäs Deenkin blogin! :) Meillä on sitten Delian melkein vuoden takaisen hoitoreissun kasvanut lauma yhdellä shelttiäisellä, mutta avo aina vieläkin kaiholla muistelee miten kiltti ja pieni ja ihana Delia oli :D <3

  terkuin Saimi Tapulista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea lapsukaisesta, lueskelinkin siitä lapikkaasta silloin :) Dee on edelleen yhtä pikkuinen :') Kiltteydestä en oo ihan niin varma :DD

   Poista
 2. Moi! Löysin teidän blogin sattuman kautta selailemalla, ja vaikuttaa kivalta, aktiiviselta ja (mikä parasta) kuvarikkaalta blogilta. Lisäsin teidät meidän linkkeihin ja liityin lukijoihin! Tervetuloa tsekkaamaan myös meidän pienimuotoinen blogi kirkastus.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kovasti, vaikka aktivisuudesta en ole niinkään varma :D

  VastaaPoista