perjantai 27. tammikuuta 2012

Kotikoti viikonloppu!

Aikaa on taas kulunut, mutta mitään uutta meille ei oikeastaan edes kuulu. :D
Viime viikonloppuna olimme Delian kanssa porukoillani käymässä, auto kyydillä päästiin niin päätettiin lähteä käymään. Ja edelleen Delia on aivan mahtava matkustaja, makaa rauhallisesti paikoillaan, välillä saattaa ikkunasta katsoa, mutta sitten jatketaankin unia. Viikonloppu meni nopeasti, Fifi vaan ei oikein ilahtunut jälleen näkemisestä ja ensimmäiseksi mentyämme sisään ja Delian juostessa Fifin luokse, päätti neiti näyttää hammasrivistöään. Muuten koirien välit olivat kuin ennenkin, toettyyn pisteeseen asti Fifi jaksoi toisen leikkejä ja kiinni roikkumista, mutta sitten kun hermot meni sen huomasi muutkin. Deliaa sitten kiellettiin Fifin koko aikaisesta härkkimisestä, käskystä onneksi sitten uskoi että rauhaan on jätettävä toinen välillä.
 Sunnuntaina käytiin joensuun petsie porukalla lenkkeilemässä Noljakassa aavarannalla, olemme voineet olla näky peuhaavien koiriemme kanssa. Menossa mukana oli: Hupsis-lapinkoira, Pinna-bortsu, Tilla-sekarotuinen & Rintti-belggari, Brandy-auspai & Jussi-Harjis sekä Netta-sheltti omistajineen. Vauhtia riitti, Delia olisi halunnut kovasti leikkiä Netan kanssa, mutta toinen ei oikein innostunut leikkiyrityksistä. Toinen ihastuksen kohde oli Jussi, miten Delia osaakin valita koirat jotka eivät halua leikkiä sen kanssa? :D Ehkä isompien koirien leikit oli vielä turhan rajuja, ehkä sitten isompana. Mukaan olisi ollut kovasti menossa, mutta siinä vaiheessa kun toiset kääntyivät tulemaan kohti juostiin karkuun ja kovaa! Mutta kiitos kaikille mukavasta lenkistä, ja toivottavasti lenkkeillään toistekin! 
Maanantaina palasimme Kuopioon ja täällä olemme vain olleet. Vähän reenailtua perusasioita kotosalla, kuten perusasentoa. Lenkkeilty toki olemme, irti pääasiassa ja taisimme kerran tällä viikolla käydä koirapuistossa? Miksi mie en muista! 
Sunnuntaina olisi kuopiossa Lappalaiskoirien (sekä muutaman muun rodun) jalostuspäivät, jonne on tarkoitus mennä kuvailemaan. Jos ilma sallii (eli toisin sanoen en jäädy itse) niin Delia lähtee mukaan turistiksi, mutta sen näkee sitten vasta sunnuntaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti