perjantai 13. tammikuuta 2012

Hiljaiseloa..

.. ollut pitkän aikaa.
Jouluaatto meni hyvin, olimme mummolassani. Paikalla oli kolme koiraa sisällä ja yksi häkissä. Olisin odottanut että Delia pelkää pukkia ja sitä kun talossa pyörii noin. 15 ihmistä, joista nuorimmat on pari vuotiaita, mutta mitä miun pikkuinen rupesi nukkumaan keskelle olohuoneen lattiaa joulupukin tultua. :D Kaikki katsoimme että mitä ihmettä, Fifi puolestaan murisi ja haukkui pukille koko sen vierailun ajan, niinkuin joka joulu tähän asti. Vaikka pukkina oli Fifin "kasvattajan" mies, eli enoni ja näyttäytyi Fifille ilman partaa ja antoi nuuskia, mutta ei toiminut. Lahjaksi koirat saivat isot luut kokoonsa nähden. Aattona Delia myös pysyi hyvin irti mummoni pihassa, ja viihtyi siellä yksinkin.


Joulusta uuteenvuoteen ei tehty muuta kuin lenkkeiltiin metsäisissä maastoissa ja nautimme porukoillani olosta.


Uudenvuoden jälkeen lähdin töihin ja koirat jäivät porukoilleni hoitoon. Heillä meni viikko oikein mukavasti, mutta vanhemmileni tuli vasten kasvoja miten paljon Delia vaatii toimintaa ettei hypi seinille. Olivat tottuneet Fifiin joka vähemmälle aktiviteetille jäädessään käpertyy tyytyväisenä sohvan nurkkaan nukkumaan. :D


Tullessani työreissulta, palasin kuopioon mutta mukanani vain yksi koira Delia. Olimme sopineet porukoideni kanssa että Fifi jää joksikin aikaa heille, jotta voin rauhassa paneutua Delian koulutukseen ja opettaa sen myös olemaan yksin ilman Fifiä.


Eli olemme nyt eläneet yhden koiran arkea, paljon liikkuen. Olemme käyneet pari kertaa koirapuistossa, jossa Delia on uskaltautunut leikkimään jopa isojenkin koirien kanssa. Ja muutenkin on ollut todella reipas, välillä juostaan penkin alle turvaan mutta sitte palataan juoksemaan muiden perään. Ja voie ttä tuossa neidissä on vauhtia. Todella kiva on kuulla kommentteja muilta puistolaisista miten kettereä ja nopea pentu on, kun tuossa iässä monet vielä törmäilevät. Ja siitä kun tää ei pelkää, ei päästä kepistään irti vaikka siihen isompikin koira tulisi (parhaillaan monta kertaa isompi kuin Delia). Muutama huonompikin kokemus on puistosta tullut, kun on törmännyt isompien koirien kanssa, mutta säikähdyksellä on selvitty ja jatkettu hetken päästä leikkejä. :)


Taidetaan taas lähteä puistolle, ja yritän tulla joku päivä päivittämään opittuja asioitamme.!
Kuvituksena joulusta tähän päivään napsittuja sekalaisia kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti