torstai 22. joulukuuta 2016

Mihin hävisi melkein vuosi elämästä?

Edellisestä tekstistä on näköjään melkein vuosi, oikeastikko? Mihin tää aika on mennyt.. Ei vaan ole aikaiseksi saanut avattua tätä sivustoa, ei sitten millään. Pari kertaan olen ollut poistamassa koko sivustoa, mutta en ole sitäkään saanut sitten tehtyä.

Miulle itselleni henkilökohtaisesti tää on ollut tapahtumarikas vuosi. Kevään tein kahta työtä, opettelin asumaan taas yksin, kesäkuussa irtisanouduin ja syksyllä vaihdettiin maisemaa 450km päähän helsingistä. Asustelemme tällä hetkellä Joensuussa, kolmiossa hyvän ystäväni ja hänen koiransa kanssa. Elämämme on rauhoittunut tänne muuton myötä paljon, mutta itse en vieläkään tiedä kuinka sopeudun tähän uuteen "elämään". Näin ollen olen rampannut syksyn ajan helsingissä melko säännöllisesti.

(c) Melissa Markki
Muuton myötä myös koiraharrastukset ovat olleet pienoisella tauolla, mutta sain laitettua vihdoinkin tämän kuun alussa jäsenhakemuksen joensuulaiseen seuraan. Viime kevät ja kesä meni valmennusryhmässä agilityn osalta ja turussa kävimme leireilemässä. Kesällä myös hakureenit kuuluivat ohjelmistoomme säännöllisen epäsäännöllisesti. Tästä kyseisestä ryhmästä olen ikionnellinen edelleen, olen siis vieläkin helsingissä käydessäni tervetullut sekä tottis ett hakureeneihin ja tällä hetkellähän kaikessa edustetaan vielä HSKH:ta joka mahdollistaa reenailun siellä päin. 

Tämä vuosi on tuonut mukanaan myös agilityssa kisaamisen Hyrrän kanssa. Keväällä maaliskuun lopussa taisivat olla ensimmäiset kisamme ja sen jälkeen ekat mukaan lukien olemme käyneet ehkä 12-14starttia virallisissa? Eli tahti ei ole ollut mikään hirmuinen. Takataskussa on yksi voitto nolla ja sen myötä luva hypäriltä, muuten on vitosesta hylkyyn. Nopeita aikoja ja etenemiä, mutta etenkin kontaktit ja kepit ovat hajonneet kisoissa.

Delian osalta vuosi on mennyt kotoisissa merkeissä. Se on ollut paljon myös äitini luona Ylämyllyllä. Loppukevään isoimpana asiana sterkkaaminen, josta neiti palautui hyvin. Treenailemaan punakettukin on päässyt, mutta kisattu ei olla enää. Treenienkin päätavoite on ettei ahdista ja on hyvä ilme päällä tehdessä.

Tästä nyt sitten jatketaan vuoteen 2017, toivottavasti löydämme meille sopuvan ryhmän joensuusta ja pääsemme treenaamaan ahkerammin. Pelkkä omatoiminen kun ei kehitä ainakaan itseäni tarpeeksi.
Viimeinen nextone-leiri meidän osalta
Ja sitten viimeisimmät kisat (tähän en nyt löytänyt mistään luva-radan videota)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti