sunnuntai 2. elokuuta 2015

Hei hei heinäkuu

Heinäkuu on jo ohitse ja pian on kesäkin. Tuntuu että vasta alkoi kesäkuu ja ajattelin olevan pitkä aika siihen että lopetan vanhan työni ja aloitan uuden, mutta nyt se jo tapahtuu. Maanantaina alkaa uusi vaihe elämässä. Harrastusten osalta tämä muutos tietää vähemmän aikaa, työmatkani pitenee viidestä minuutista 40 kilometriin ja työaikani ei ole enää 5.30-13.30, vaan vaihtelee päivittäin. Muuten heinäkuu on mennyt sekä lomaillessa, että treenailessa. Lisäksi olemme olleet yhdellä agility-leirillä myöskin kuukauden aikana, unohtamatta Snowtime's tapaamista joka pidettiin kouvolan seuduilla heinäkuun alussa. 
Leirillä oli ohjelmassa toisena päivänä paimennusta Kausalassa ja toisena agilitya, nose workin alkeita, tottista ja yhdessä oloa koirakoulu homeetan kentällä kouvolassa. Yömme vietimme Verlan mökkialueella. Ensimmäisenä yönä mökkikavereina meillä oli Matti japsi Manun ja kelpie Jaden kanssa ja Henna japsi Minnin kanssa, toisena yönä olimme Hennan kanssa kahdestaan. Kyseisestä tytöstä on tullut miulle ystävä tämän leirin johdosta. Leiri toi elämäämme myös muita uusia tuttavuuksia ja yhden tälläisen kanssa olemme menossa paimentamaan kuun puolivälissä. Toivottavasti leiri toteutuu myös ensi vuonna.
Heinäkuun loppupuolella olimme viikon lomalla Liperissä. Oikeasti lomalla, taisimme treenata yhden kerran agilityn keppejä koko viikon aikana. Koirat viettivät paljon aikaa mummon luona ulkona häkissä ja irti juosten lisäksi kävimme moikkaamassa 9viikkoista suomenajokoira Velua. Tälläiset lomat tulevat niin tarpeeseen aina välillä, jokaisen aivot nollaantuvat.

Heinäkuu oli ja meni ihan liian nopeasti, leirien ja lomien lisäksi treenatessa ja ystäviä nähdessä. Toivotetaan tervetulleeksi elokuu!

1 kommentti:

  1. Haaste! :)
    http://karvakoirat.blogspot.fi/2015/08/jo-toinen.html

    VastaaPoista