perjantai 18. huhtikuuta 2014

Sattumusten kuukausi

Blogin päivittäminen ei ole vahvimpia osa-alueita, ainakaan sen muistaminen. Kuitenkin paljon toisaalta on ehtinyt tapahtua, mutta toisaalta taas ei olla tehty paljon mitään koska..
.. Meillä on ollut potilaita. Tämä kuukaisi on kyllä koetellut molempia. Delian kannuskynsi repesi koiraporukan yhteen otossa ja Hyrrä reväytti lihaksensa, sekä katkaisi hampaansa törmätessään ilmeisemmin seinään. Hyrrän hammas käytiin poistattamassa ja nyt kakara on jo oma iloinen rämäpää itsensä. 

Delia ja Hyrrä on olleet molemmat myös kerran työharjoittelupaikalla vanhusten ilona, voi että on ihanaa nähdä miten yksi koira voi tehdä heidät iloiseksi. Molemmat olivat vuorollaan oikein kiltisti vieraassa paikassa.
Tänään meidän oli tarkoitus mennä vain katsomaan mätsäreitä Hyrrän kanssa, mutta pienen osallistujamäärän  (muihin kehiin nähden pienen:D) vuoksi päätimme osallistua isoihin pentuihin. Ennen kehään menoahan olisi varmasti hyvä harjoitella hihnassa juoksemista ja seisomista, mutta pääasia että meillä molemmilla oli mukavaa. Hyrrä oli muuten oikein pätevä seuralainen, alkuun pelotti valtava koiramäärä ja piti haukahdella, mutta totuttuaan käveli oikein reippaasti koirien keskellä. Ja kaikki sitä moikanneet ihmiset otti oikein ilolla vastaan.

Tästä on taas hyvä yrittää ruveta päivittämään asiat ajallaan, mutta aika näyttää milloin seuraavan keran palaan blogin pariin. Olisi muutamat reenijuitutkin kirjoittamatta...:D

ps. Huomasitteko kuinka ihanan bannerin ihana Oona miulle teki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti