tiistai 20. joulukuuta 2011

pissatulehdus senkun jatkuu!

Käytiin tänään Delian kanssa tarkastuskäynnillä eläinlääkärissä, että onko pissatulehdus jo voitettu. Mutta ei niin ei, näytteessä näkyi edelleen verta ja toinen kymmenen päivän lääkekuuri päälle. Toivottavasti nyt menisi ohitse :). Ja pissiminen laantuisi, vaikka yöt ollaankin jo siistejä, ja pääasiassa päivät kun poissa ollaan. Kakka vahinkoja tulee, mutta pissi ei. Mutta kun ollaan kotona, niin silloin jostain kumman syystä pissittää neitiä paljon enemmän. :D

Muuten meille ei oikeastaan kuulu erikoista. Viime viikon koirat olivat avopuolisoni hoidossa kun itse olin töissä pääkaupunki seudulla. Hyvin noilla oli mennyt, vaikka koirat olivatkin jääneet vähemmälle liikunalle. 

Huomenna matkaan koirien kanssa vanhempien luokse jouluksi, ja samalla reissulla varmaankin jätän Fifin heille hoitoon. Eli joulun jälkeen varmaankin palataan vain Delian kanssa tänne savoon. Kauaa en malta kuitenkaan Fifistä olla erossa, mutta tiedän miten paljon porukat sitä kaipaavat, kun heidän kanssaan kuitenkin kuusi vuotta asui, kolme niistä mie kävin koulua muualla, eli olin vain lomat ja harjoittelut + viikonloput itse hoitamassa koiraani. Eli välillä Fifi pääsee lomailemaan hyvien herkkujen ääreen vanhemmilleni. :)

Sain muuten oman järkkärin jokin aika sitten, eli uusia kuvia tulee enemmän kuin ennen. :) Pitää vain tutustua paremmin sen asetuksiin niin tulisi tarkempia kuvia. :D Ja kunhan ilmat paranee, kun sataa vain vettä koko ajan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti